Hoe werk ik?

Het is belangrijk om eerst in kaart te brengen waar behoefte aan is, hier nemen we tijdens de intake uitgebreid de tijd voor. De intake is met beide ouders, tijdens dit gesprek zal ik aangeven wat ik voor jullie kan betekenen en op welke manier.

Na de intake ga ik jullie dochter ontmoeten en gaat de coaching beginnen. Ik vind het belangrijk tussentijds ook gesprekken te hebben met de ouders zodat jullie thuis je dochter goed kunnen begeleiden. Open staan voor ouder-coaching is het mooiste wat je je dochter kunt geven.

Mijn werkwijze word gekenmerkt door rust, vertrouwen en geduld. Dat geeft ieder de ruimte die nodig is. Tijdens mijn begeleiding word je steeds meer bewust van je eigen gedrag, gedachten en gevoelens. Hoe bewuster je daar van bent, hoe meer je jezelf kunt zijn en kunt vertrouwen op je eigen kracht en wijsheid.

Tijdens een coachsessie kan ik gebruik maken van het coachee spel, dit spel geeft op een speelse manier heldere en duidelijke inzichten.

Ik vind het fijn om met mijn coachee te wandelen door de natuur. De natuur spiegelt, brengt afwisseling en voorziet in oplossingen. Tijdens het wandelen kom je vanzelf ook mentaal in beweging.

Als we met elkaar het gevoel hebben dat de hulpvraag is beantwoord dan sluiten we af met een eind gesprek.